Üzenet küldése
 


Marci

Szia Zsu!

Az élet mindig kifürkészhetetlen. Nagyon régen, legalább 18-19 éve még fiatalon a kerékpározásnak éltem. És egyszer a fogaskerekűn vittem fel a bringát, együtt pár barátommal.

Örök élmény és agyamba lévő kép lett, ahogy mosolyogva, picit felrakva a bal lábad néztél ki az ablakon, szemben veled a párod, én  a háta mögött a bringámnál. Néha rám is néztél véletlenül én pedig nem tudtam levenni a szemem a lábad köze látványától mert nem volt rajtad bugyi.

Azóta elváltam, volt több új kapcsolatom, de soha senkiben nem volt annyi vagányság és bátorság, emellé örömszerzési készség mint benned! Ezt senki se merte bevállalni. Pedig vágyok rá.

És most itt vagyok a lapotokon! :)

 


2017. november 18. szombat, 11:01
Norbi

Zsu!

Én nem akarok itt puncsolni. Arról beszéltek, akiket hallottam hogy mennyivel több energia van benned, mint ott bárkiben, és hogy mennyivel izgalmasabb vagy mint jópáran. Szó sem volt a betegségedről, gondodról. És nekem is nagyon tetszettél mindig, amióta élőben is láttalak meg még inkább! 
Olyat is hallottam ott lenn szombaton hogy most azonnal vinne haza téged! :) Azért ebbe remélem lenne másnak is beleszólása :)

 


2017. október 20. péntek, 13:16
Zsu

Roberto szombaton szaunaverseny volt, ezért voltunk.

Nem tudok pénteken menni...


2017. október 17. kedd, 08:30
Zsu

Norbi hát akkor miről beszéltek velem kapcsolatban?


2017. október 17. kedd, 08:29
Zsu

Köszönöm Karina!


2017. október 17. kedd, 08:29
 
Powered by Phoca Guestbook