Impresszum és szerzői jogok

Kivitel és tervezés: Lendvay Zoltán "LeZo" alias “ Zed.RaptoR“         
Tartalom, képek, írások: "Jade"
Copyright 2000 - 2018 . Minden jog fentartva.

Azzal, hogy belép a zsumail.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója:

  • zsumail.hu weboldalon található tartalom a weboldal tulajdonosainak szellemi tulajdona.
  • zsumail.hu fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A weboldal tulajdonosainak előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
  • A zsumail.hu weboldalon levő szövegek, képek, videók teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az oldal tulajdonosainak előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerzők és tulajdonosok követelhetik a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
  • A weboldalról információkat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
    a) nem módosítja az eredeti információt,
    b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A zsumail.hu név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az oldal tulajdonosainak előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az oldal "cookie"-val kapcsolatos állásfoglalását itt olvashatja!