A fotóimról pár szó...

Sokféle fotót lehet majd itt találni rólam. Vannak kezdeti próbálkozások de talán akad egy pár amire bátran merem állítani, hogy nem csak nekünk, nekem tetszik. Az évek alatt nem csak a párom, de időnként más is készített rólam képeket, és így egy picit változatosabbá vált az választék is.

Hogy milyen képeket találsz? Van kimondott portré, de akad jó pár darab aktfotó is. Hogy ezeken mennyi az erotika, mennyi a meztelenség az épp a készültekor való hangulatot tükrözi. Találsz majd úgynevezett flashing képeket is, és van egy pár bátrabb fotó is,de ezeket csak regisztrált látogatóimnak tartom fenn!

 

A bal odalon levői menüből lehet kiválasztani a képgalériákat, és a fotókat. 

  • Aktfotók - itt sok akt, portré, félakt vagy csak olyan nekünk kedves képet találhatsz majd.
  • Flashing - olyan képek, amelyek a szabadban készültek, úgy spontán kivillantva a ruha alól egy-egy részletet
  • Bátrabb fotók - csak regisztrált és általam engedélyt kapott felhasználóknak elérhetőek! Ezek a fotóim nem publikusak. Amennyiben kíváncsi vagy a képekre, kérlek írj egy tartalmasabb levelet, és ha írásod, kérdéseid és mondataid számomra is érdekesek, szívesen adok jelszót.

Viszont aki tényeg csak egysoros levélre képes hogy a bátrabb képeket lássa, annak javaslom az internet számtalan szex és pornó oldalát, mert ezt a lapot nem annak szántuk.

Jó nézelődést!