Vágyak, erotika, szex, swinger...

Különlegesség, kíváncsiság!

Régóta foglalkoztatott a gondolat mindkettőnket a párommal, hogy milyen lehet hármasban, négyesben, többesben együtt lenni. Persze az elején csak a hármast néztük ki, hiszen nem lehet azonnal belecsapni a lecsóba :)

Voltak/vannak kísérletek a hármas felálláshoz, de itt mindig van néhány kétsége az embernek. Először is, hogy barát/ismerős legyen-e vagy vadidegen? Mindkettőnek meg van az előnye, hátránya, de talán megengeditek az okfejtésemet ez ügyben.

- Barát, ismerős: könnyű dolognak tűnik, hiszen ismerjük egymást, tudjuk mihez hogy viszonyul a másik. Viszont ha valami mégse úgy sül el, ahogyan tervezi az ember, akkor egy értékes embert elveszíthet mind a barátai, mind az ismerősei közül.
- Vadidegen ember: ha valakit más módon találunk részben könnyebb a dolog, mert ha a fent említett "rosszul sül el" variáció lesz, akkor utána nem érzi magát kényelmetlenül az ember, mert ahogy jött úgy ment el. Nem veszít senki semmit, persze képletesen szólva.

Szóval ezt a dolgot egyáltalán nem erőltetjük, de ha lehetőség adódik rá és mindenki mindenben egyetért, akkor hajrá :)

Viszont mostanában nem is nagyon foglalkoztunk ezzel a hármas dologgal, mert elkezdtünk swingerklubba járni, így minden ez irányú érdeklődésünk, vágyunk itt kielégítést kapott. Arról is olvashatsz, hogy mi erről - most - a véleményem.

Swinger és swingerklub. Sose gondoltam volna, hogy valamikor is ilyen helyre fogok járni, de mint írtam változik az ember. Az egészen más tészta, hogyha kirándulásaink alkalmával a természet lágy ölén szeretkeztünk a párommal és benne volt a lehetőség, hogy megláthatnak minket, ami azért nem kicsi izgalommal töltött el mindkettőnket. De itt minden más, mások a szabályok, a helyzet, az egésznek az íze. De vettünk egy nagy levegőt, összeszedtük a bátorságunkat és lementünk. Az első swinger klub látogatáskor még egymással se voltunk, hiszen minden idegen volt, a ház, a hangok, a hangulat, a társaság. Nem bántuk meg cseppet se a dolgot, a mai napig izgalommal megyünk le, mégis mit tartogathat az éjszaka számunkra. Ezekről az élményekről olvashattok a fórumban is.

Mielőtt bárki önző dögnek hinne, hogy csak a saját kielégülésemet tartom szem előtt, cáfolnom kell. Nem vagyok biszexuális beállítottságú, de a szép nőket én is megnézem és saját önzésem határát át tudom lépni azzal, hogyha a párom nekem ad egy plusz farkat, akkor én is tudok adni plusz puncit. Arról viszont nem tehetek, hogy jobban izgat ha farok van bennem, mint egy másik nő nyújtotta élvezet, de ezen át tudok lépni azért mert szeretem a páromat és örömet akarok neki adni. Ha ezt kívánja akkor vadászok neki még1 nőt!

Azért mert a fórumban többször arról olvastok, hogy nekem mennyivel több jutott az azért van - és itt beszélhetek a párom nevében -, mert ha valakik szeretik egymást, akkor boldogságot, kielégülést, örömet adnak a másiknak, még ha azt látja, hogy 1-2, esetleg több férfival is vagyok együtt. Neki öröm látni az én kielégülésemet, ahogyan természetesen visszafelé is így érzek én is. De nem gyarapítjuk azok a párok táborát, akik folyton csak nőt keresnek harmadiknak, mert azt hirdetik, hogy biszex a női tag. Ez csak magyarázat arra, hogy a pár férfi tagja nagyon jól érezze magát és kielégítse a vágyát, hogy két nővel lehessen. Nem, nem zárkózunk el se ettől, se a másik variációtól, de nem kergetünk hiú reményeket.