Magamról pár szó

Szia Kedves Látogatóm!


Amikor ezeket a sorokat olvasod én már nem vagyok jelen ebben a világban. Nem, nem az internetről van szó, hanem arról a világban amiben Te, aki itt e sorokat olvasod élsz.

2018. augusztus 1-én meghaltam.

Nem elméletben, nem az internet számára hanem a valóságban. Elvitt magával egy olyan betegség, amivel több mint másfél évet harcoltam, hogy én nyerjek. Döntetlenre állt minden 2017 decemberében, mert élni akartam bár azt mondták korábban sokadszorra hogy nincs tovább. Én még is megtettem minden tőlem telhetőt. Sokasodtak a problémák és bizony 2018 első hét hónap időtartamát végigharcoltam. Harcoltam a páromért, azokért akiket szeretek és azokért is, akik engem szerettek. De vesztettem. ( az itt lévő dátumokat a párom írta meg az oldalra, mikor én már távoztam tőletek.)

De a lapot szeretném hogy legalább pár évig még tovább vigye a párom. A párom akinek ezt az egész boldogságot köszönhetem ami közel 20 év alatt együtt töltöttünk. Aki támogatott abban hogy merjem megfogalmazni és leírni azt ami foglalkoztat, ami bennem van vagy amit átéltem. Aki bebizonyította hogy szép vagyok, hogy a fotókon is jól mutatok.

Olvassátok az oldalt, nézegessétek a képeket, amiből friss kép már nem nagyon lesz, hiszen lehetetlen, bár akad a Szerelmemnek még ez-az a fiókban. A történetek rész pedig remélem még sok embert fognak motiválni írásra, élményekre.

Mindenkinek olyan boldogságot kívánok mint nekem volt!

 

Itt pedig olvashatod az eredeti sorokat "MAGAMRÓL".