Eredetileg ez volt a MAGAMRÓL rész....

Szia Kedves Látogatóm!


Ismét itt vagyok, elindult újra a weblapom :) Kicsit más lett, kicsit könnyedebb, de aki látta a régit, remélem annak is tetszeni fog ez az új design. Hogy miért is tűntem el ? Sok kellemetlenség ért a lappal kapcsolatban, voltak akik visszaéltek a bizalmammal, visszaéltek meztelen és szexképeimmel. Így nem tudtam, kiben bízhatok és kiben nem. Átgondultuk a lehetőségeket, így született meg az új lap. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit hanyagoltam és nem jelentkeztem!

És azoknak akik még nem ismernek:

Zsu vagyok, és nagyon nem szeretem a Zsuzsát, inkább akkor maradjunk a Zsuzsinál. 1977-ben születtem Budapesten és itt is élek a Kedvesemmel. 174 cm körüli vagyok, kg-ról nem beszélek :) A szemem színe barna, a hajam folyton változik, idáig minden variációban fellelhető volt a szőkétől, a feketéig, a hosszútól a rövidig.

Mindenevő vagyok, szeretem a jó ételeteket és a csokit is nagyon szeretem. Voltak testékszereim, amiktől már megszabadultam. Hogy miért? Mert nagy divat lett és mindenkinek van már, ahogy a deréktetoválás is, és mivel egyedi szeretne lenni az ember, nem álltam be a sorba. Ezért ahogy megszabadultam a testékszerektől a tetoválásom is bővítve lett. Ekkor se álltam be a sorba a lányok félnek félnek puncit is tetováltatni, max. csak a hasukon van, ez olyan fél prűd, fél magamutató dolog amit művelnek. Nem álltam be itt se a sorba. Az az enyém más és nem szimmetrikus tetoválás. Nem mindenhol vagy mindenkor látszik, de elől a fekete mellett van fehér tetoválásom is. Sajnos csak akkor jön ez ki a legjobban ha van egy kis színem.

Szeretünk szaunázni, erre az utóbbi időben kaptunk rá. Van kedvenc helyünk is, ami sajnos már kezd leamortizálódni, de általában aki veszi a fáradtságot akkor a régi vendégkönyvet visszaolvasva láthatja hol is fordulunk meg legtöbbször.

A http://szaunaclub.hu oldalon minden szaunázással kapcsolatos kérdésre kaptok választ, az oldalt egy barátunk csinálja de nagyon sokat dolgozunk vele együtt.

Mivel emberek vagyunk, folyton változunk, változnak a szokásaink is, de ami megmaradt az az erotika. A lap is erotikus tartalmú mind képek, mind a fórum ahol sok valós, sok félig fiktív, vagy teljesen kitalált történet olvasható a páromtól, tőletek olvasóimtól és  tőlem is természetesen.

Sokan megkérdezik miért is lett ez a lap. Röviden azért mert ilyet nem találtunk a neten. Van hasonló, de ilyen még egy - mikor megcsináltuk - nincs. Van bennem kisebb adag exhibicionizmus és nőként nagyon is tetszik, ha szép képeket készítenek rólam és utána meg is dicsérnek :) A bátrabb kategória pedig sokaknak megütköztető, ahol valóban bátrabb képek vannal De hát az én vagyok! Nem, nem titkolom hogy én vagyok se most se 10 év múlva. Ha felismernek, felismernek, de nem fogom egy stoptáblával kitakarni a fejemet, arcomat azzal a kifogással, hogy mi van ha felismer a főnököm, a kollégám, esetleg a szomszéd. Semmi rossz nincs az oldalon amiért szégyenkeznem kéne. Hála a lap indulása óta sok negatív kritika még nem ért. Azzal se lenne semmi gond, ha valaki meg tudja magyarázni észérvekkel mi az ami nem tetszik neki, de az emberek többsége irigységből merítve vagdalkozik, így ezek a dolgok lepattannak rólam. Nem mondom, hogy nem esik csorba a büszkeségemen, ha valakinek nem tetszik az amit csinálunk, de ezen nem rágódom sokat, így érzem jól magam.

A fórum úgy keletkezett, hogy Drache írt nekem történeteket, amik nagyon tetszettek és kitaláltuk a párommal, hogy ezeket másoknak is olvasni kell. Sokféle írást fogtok olvasni, amit Drache-val írtunk tükörírás szerint, a "Ti küldtétek" rovatban, amit a látogatók küldtek be, a párom azt írta le ami velünk történt, majd van egy személyes szekció amiben én írtam le amit átéltünk a nem is oly távolni múltban. Nekem tetszenek a történetek, nincs is kedvencem, mert mindegyiket örömmel olvasom el újra és újra.

A Swingercafe oldalon is találhattok - ha még működik - érdekes olvasnivalókat, de inkább ajánlom a Swingerpartner oldalt ajánlanám a figyelmetekbe!

Maga a lap, az weboldalam ismerkedésre is ad lehetőséget. Nagyon szívesen levelezek mindenkivel, mindenről, de kérek mindenkit ne küldjön előre képet, ha mégis megteszi ne a farkáról lehetőleg, hiszen ha találkozásra kerül a sor nem hinném, hogy a nemesebbik feléről fogom megismerni.

Szeretek mindent a saját magam menetében csinálni, kérlek ne erőszakoskodj, hogy találkozzunk, telefonszámot adjak meg, mert ezek után még nehezebben fogjuk a közös pontot megtalálni. Ne sértődjünk meg azon, hogyha nem válaszolok azonnal, mert ennek is lehet több oka. Dolgozom, életem van és nem vagyok a net előtt mindig, időm se energiám sincs mindig válaszolni. Van amikor 1 hét késéssel válaszolok, ezért előre is elnézést kérek. Van mikor rajtam kívülálló ok miatt nem válaszolok, ez lehet azért mert meg se kaptam a nekem címzett e-maileket. Kérlek akkor küldd el újra és ne egy lebaszós levelet írj, hogy mennyire bunkó vagyok, hogy nem válaszoltam. Higgyétek el néha hónapok múlva jön meg 1-1 e-mail...

Jó nézelődést kívánok annak aki idetévedt és még ezt is végigolvasta :)